Konec v amatér rallye? Co a jak dál.....

30.06.2013 19:54

Včera, 29.6.2013, se konal poslední závod AR v Milovicích. Tenhle závod byl důležitej pro Dana Repšů, kerej tam obhajoval 2. místo v Lada Cupu. My, Ondra a já, sme obhajovali prd, páč sme ladili formu.

Proběhla rozprava, kde bylo řečeno vše potřebný, na startovací listině vyšmejdit čas vjezdu do servisky a následujících RZ a jupí, po chvilce pohody najíždí do servisky Dan, nechá si zapsat čas do karty a pomalu nám mizí na cestě k první RZ, plný nadšení a chuti obhájit své umístění v poháru. Bohužel, to byl poslední pohled na Danova vypilovanýho žigula. Krasavec, vymazlenej za pomoci velkejch investic. Ty vám neprozradim, páč byste řekli, že je Danik magor. A to on na jednu stranu taky je, tý woé co von s tím autikem dělá za kraviny... No, jedem dál abych to dokecal do finále :-).

Padla naše minuta, najedem do servisky, komisař vyplní kartu a v dobrý náladě jedem na první RZ, chvilku počkáme než vypálí na trať Dan, minutu po něm plnej kotel a jedem taky. Potom co Ondra vypálil ze startu pod plným plynem čtu rozpis: "Levá dvě, rovinka - bacha uskakuje, táhlá levá utahuje a -" čumíme na maníka kerej máchá rukama a ukazuje ZPOMAL!!!!! Koukáme s Onřejem na sebe, zpomaluje, najednou strneme - "ty vole, to je DAN!!!!" Jeho žigul byl zasazenej mezi stromama! Řikám "Ondro zajeď mimo a jdeme za kámošem. Zastavime, Zezadu přibíhá Dan a řve "Jeďte, jsem OK" a tak znovu do pásů, utáhnout a jedem dál. 

Co říct na konec, byli jsme rozhozený, celá první i druhá RZ stáli za nic, dojeli jsme jak to šlo a vybodli se na to a ukončili tuhle sezonu sice předčasně, ale zdraví. Jak dopadl Danův žigul najdete ve fotogalerii, jak to bude v našem týmu je otevřené. Dan nám řekl, že pro tenhle rok končí s amater rallye, my si odfrknem a uvidíme.

Dane, tobě díky za podporu, kterou jsi nám dal a věříme, že budeš i dál fanda o tohoto sportu a občas se uvidíme i na závodech, protože kdo jinej by nám do toho blbnutí mohl kecat. A jednou třeba budeš zase ten správnej článek mezi volantem a pedálama.

Všem účastníkům AR 2014 přejeme hodně úspěchů a co nejmíň vejletů mimo trať.

 

Dan, Ondřej, Honza - AMATER RALLYE TÝM BLÁZNŮ